Obavijest za korisnike kartice za kupovinu zaštitnih sredstava

Poštovani korisnici kartice za kupovinu zaštitnih sredstava,

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da je isteklo petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice. Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida članak 14. Stavak 6. Svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 6 nastavnih sati Dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.

Sukladno navedenom obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Karojbi u ožujku 2015. da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana 14.06.2020. s početkom u 12,00 sati u Karojbi u sportskoj dvorani.

Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200,00 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice.

Više pročitajte na http://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi.

Svi polaznici moraju doći u 11,15 sati i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam.

Polaznici iz GRUPE Karojba dodatno će biti obaviješteni telefonom o navedenom terminu izobrazbe.
Raspored predavanja možete preuzeti u nastavku: Raspored Karojba 14.06.2020.